Înotătorii care au participat la Campionatele Internaționale de Înot ale României au călătorit și anul acesta cu stil, în vehicule Mercedes-Benz, grație parteneriatului dintre celebrul producător german și Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM). Compania a asigurat suport logistic în cadrul Campionatelor, susținând performanța FRNPM și continuând o tradiție începută în 2014.

Ediția din acest an s-a desfășurat în perioada 24 – 27 mai, la bazinul olimpic Anatolie Grințescu, din incinta Clubului Sportiv Dinamo București, unde au participat aproximativ 350 de sportivi din 9 țări. Lotul României a avut în componență 50 de înotători. Pe lângă super-confortabilul Mercedes-Benz Clasa V, producătorul a pus la dispoziția organizatorilor și SUV-uri sau autoturisme compacte. Mașinile au asigurat transportul delegațiilor oficiale, al arbitrilor și al reprezentanților FRNPM pe întreaga perioadă de desfășurare a competiției.

„În cadrul Mercedes-Benz România, credem cu tărie în susținerea performanței și a excelenței, și de aceea considerăm că există un sincron perfect între valorile noastre și cele ale Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Suntem mândri, în fiecare an, să contribuim la modelarea viitoarei generații de sportivi de performanță, prin organizarea lecțiilor de înot pentru cei mici, prin sprijinirea loturilor naționale în atingerea unor rezultate excepționale și prin suport logistic acordat competițiilor precum Campionatele Internaționale de Înot ale României.”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO Mercedes-Benz România & Managing Director Mercedes-Benz Passenger Cars România.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *