Hannami Shoes a lansat o nouă colecție de pantofi dedicați mireselor, continuând astfel provocarea de a crea pantofi și sandale care îmbină versatilitatea, confortul și calitatea pentru a deveni opțiunea numărul 1 a viitoarelor mirese.

Noua colecție pune accent pe designul exclusivist, creat cu cele mai bune materiale. Fiecare model este special construit cu tălpi flexibile din piele, ce permit piciorului să nu se simtă captiv, ci liber. Modelele își propun să inoveze conceptul de încăltăminte pentru mirese, aducând în scenă un nonconformism purtabil și versatil, tradus printr-un mix de texturi premium și o cromatică seducătoare. În această linie domină pielea naturală în diferite forme și texturi, dar și inserțiile prețioase, ca velurul, penele, perlele și cristalele.

Pantofii Hannami Shoes pentru mirese sunt adevărate demonstrații de rafinament și versatilitate. Aceștia pot fi alăturați oricărui model de rochie. În plus, miresele pot opta pentru tocuri adaptate fiecărei preferințe: toc gros, evazat sau subțire, înalt de până la 12 cm sau mai mic, de 5 cm.

Colecția Bridal by Hannami Shoes cuprinde sandale și pantofi de lux, lucrați individual din piele naturală și au prețuri cuprinse între 550 și 1.200 lei. Toate modele propuse pot fi realizate pe comandă și adaptate preferințelor clientelor. Produsele din colecția Bridal sunt disponibile în magazinul online www.hannami.ro sau pe Facebook www.facebook.com/HannamiShoes/ Pentru consultanță și personalizare, viitoarele mirese își pot face o programare la atelierul din București, Bv. Corneliu Coposu, nr.2.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *