Care sunt cele mai cool outfit-uri pentru 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului? Mr. Pich înlătură dramele din fața șifonierului și face propuneri care îi vor mulțumi atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Cele mai răzvratite fetițe vor fi fericite să îmbrace rochițe jucăușe. Cu coadă de pisică, urechi de ursuleț Panda sau cu un flamingo roz catifelat, hăinuțele Mr. Pich îl ajută pe cel mic să se transforme în personaj de poveste sau supererou. Rochița evazată Sugar va face orice fetiță să se îndrăgostească iremediabil de drăgălașul flamingo roz și catifelat ce-i va deveni imediat prietenul preferat. Iar pentru pisicuța familei, Mr. Pich recomandă rochița cu mâneci scurte și cu design pufos de pisică – Cool Cat.

În acord cu personalitatea puternică a băieților, un outfit compus din hanoracul Zipp it și pantalonii Splash adaugă tot ce este de spus despre cel care va fi adultul independent de mâine. Și când va fi mare va merge poate la sală, însă până atunci poate avea un abdomen perfect, purtând o bluză cu detalii 3D.

Accesează universul Mr. Pich și vei descoperi cele mai creative outfit-uri pentru copii și ultimele tendințe ale celor mai importanți jucători din industria fashion.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *