Omul zilelor noastre pare mai vulnerabil ca niciodată în faţa stresului general, a vieţii sedentare şi a supraalimentaţiei necontrolate. Sănătatea fizică şi psihică sunt din ce în ce mai greu de obținut, într-o lume plină de deadline-uri, fake news, junk-food și social media.

În ultima vreme, rețelele de socializare au atras atenția sociologilor, impactul acestora asupra tinerilor fiind din ce în ce mai mare și cu conotații negative. Zilele trecute, citeam un studiu destul de îngrijorător: Instagram a fost clasificată ca având cele mai negative efecte asupra sănătăţii mintale a tinerilor. De asemenea, legătura dintre junk-food și stres este una puternică, precum o spirală a viciilor din care organismul are cel mai mult de suferit.

Desigur, echilibrul piho-emoțional are de suferit din multe motive, unele complexe, altele banale, însă un lucru e cert: efectele se transpun în stări grave precum anxietate sau depresie, iar de aici situația se complică. Din fericire, natura ne propune o serie de soluții pentru momentele în care avem un moral scăzut, o stare de anxietate sau chiar de depresie.

Plantele care te scapă de anxietate. Remedii pe care le prepari acasă

– flori de tei, lavandă, muşeţel şi iasomie (infuzie; 2-3 căni pe zi, între mese sau înainte de culcare)

flori de portocal amar (infuzie)

– frunze de roiniţă (Melissa), flori şi frunze de păducel şi mâţişori de salcie sau frunze de rozmarin (infuzie)

– sunătoare şi talpa gâştei (infuzie)

Soluția simplă: Mindbalance STABILIO

Mindbalance STABILIO este cel mai avansat produs nutraceutic destinat reechilibrării psiho-emoționale.

S-a demonstrat științific faptul că există 2 substanțe naturale care au efect puternic de echilibrare a moralului:

  • Extract standardizat de curcumin (turmeric) – curcuma longa
  • Extract standardizat din pistil de șofran – crocus sativus

Combinația dintre aceste două extracte standardizate are un efect dovedit de restabilire a echilibrului psiho-emoțional și ameliorare a stărilor depresive.

Trei neurotransmițători importanți (serotonina, noradrenalina și dopamina) trebuie sa fie la nivel optim și în echilibru pentru un psihic echilibrat. Produsul gestionează nivelurile acestora prin modularea recaptării lor la nivelul celulei nervoase, asigurând totodată sinteza acestor mediatori chimici naturali prin aportul de nutrienți specifici din formula sa.

Mindbalance STABILIO:

  • Produs cu substanțe active naturale, cu acțiune studiată clinic și cu efect dovedit științific de ameliorare a stărilor depresive;
  • Fără reacții adverse sau efecte secundare;
  • Conține extracte înalt standardizate din TURMERIC și ȘOFRAN cu efect sinergic;
  • Fabricat în Belgia, după un proces specific patentat;
  • Nu conține substanțe toxice;
  • 1 capsulă pe zi (se recomandă administrarea în cure de minim 4-6 săptămâni, sau la recomandarea medicului/farmacistului);

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *