În cuvintele pline de înțelepciune ale unei persoane preocupate de căutarea adevăratului sens al vieții, Lady Gaga, I’m so fierce that is so nuts. Atât de fierce, wild and fabulous încât uneori îmi petrec week-end-ul căutând rochii scurte de club aici sau răscolind eBay pentru a găsi o nouă pereche incredibilă de pantofi Louboutin, la un preț pe care salariul meu mai puțin european să-l poată acoperi. Fiindcă, merde, I love them Jimmy Choo. Uneori, supraestimăm profunzimea: o oră de privit rochiile de seară de la Depochic și o serie de pantofi superbi pot să-mi ofere o cantitate de relaxare egală cu lecturarea Jurnalului unei fete greu de mulțumit (ed. Humanitas, 2015). În plus, experiența lor mă îndreptățește să stabilesc un ghid de alegere înțeleaptă a ținutelor de seară: rochii de club, rochii de seară, pantofi și accesorii fabuloase – după o serie de criterii simple:

Rochie Depochic 3

  • Simplitatea: La Depochic găsești rochii de seara ieftine, dar simplitatea liniilor și calitatea materialelor pot face ținuta ta să arate spectaculos, dacă respecți una din regulile de aur ale modei: less is more. Când ești în cautarea unor rochii de club ideale, orientează-te către acelea care nu combină prea multe croiuri și materiale diferite: stilul trebuie să fie unitar – simplitatea e sexi.
    • Prețul: Dacă în accesorii ar trebui să investești sume mai consistente, rochiile nu ar trebui să-ți dea peste cap bugetul lunar. Pantofii ideali pot fi purtați de mai multe ori, atât la ținute de seară, cât și la cele de zi, dar o rochie, indiferent cât de fabuloasă, are un număr limitat de purtări, de-a lungul unui sezon. Nu sugerez să cumperi o rochie ieftină, dar atenție la raportul calitate-preț!
    • Stilul: Asigură-te că magazinul ales furnizează produse ideale pentru tine și nu încerca să-ți schimbi stilul fiindcă e în trend cutare sau cutare lucru. Orientează-te către acele produse care se potrivesc stilului tău personal, mizează pe micuța rochie neagră atunci când nu te inspiră altceva și nu uita că o piesă clasică poate fi repurtată și sezonul următor.

Respectul: Verifică politica de returnare a magazinului și renunță la achiziție dacă nu se potrivește dorințelor tale. Orice magazin care te (și se) respectă ar trebui să-ți permită să returnezi produsele, în anumite condiții: curate, nepurtate, cu etichetele intacte.

Fashion & Accessories

2 Replies to “Ghid de alegere înțeleaptă a rochiilor de club”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.