Mergeam cu Alexandra din magazin în magazin, cu ochii după rochii casual. Am ajuns la concluzia că am mai mult decât suficiente rochii elegante, dar la capitolul “casual” nu stau chiar atât de bine. Aşa că am mers împreună, pe ideea că două perechi de ochi sunt întotdeauna mai bune decât una, dar şi pentru că ne place să petrecem destul de mult timp împreună, no doubt :D. Când au început să ne doară picioarele de mofturoase ce suntem (sunt convinsă că toate cunoaşteţi sentimentul, nu-i aşa?), ne-am oprit la o cafenea şi am început să discutăm despre verzi şi uscate. Uneori, sincer, chiar ni se ia de discuţii serioase pe teme serioase. Ne place să luăm viaţa un pic la mişto, simplificând-o cât de cât. Stând la cafeneaua aia cochetă, am dat drumul la netul de pe telefon în ideea de a-mi verifica e-mail-ul. Imediat după aceea am intrat pe google, în speranţa de a căuta modele de rochiţe şi de a ne întreba amândouă cum de n-am găsit ceva asemănător în tot mall-ul. În fine. Am tastat “rochie casual” iar google mi-a dat mai multe variante. Am ales-o pe prima – rochii casual de zi cu zi.

Am dat la imagini şi am scroll-uit până în momentul în care am găsit ceva care să-mi placă. Am ajuns astfel într-un site simpatic, Helen Boutique, unde am găsit minunăţia asta de rochiţă:

rochie casual helen boutique

E greu de găsit o rochie potrivită de zi. Chiar e greu. Mă uitam la cea de pe site şi mă gândeam cât de mult mi-aş fi dorit să o probez… Am probat, în schimb, butonul „adaugă în coş”. Sigur ştiţi de el :)). A funcţionat perfect, evident, altfel nici nu se putea. Rochiţa a fost livrată în condiţii bune şi sunt fericita posesoare. Sigur i-o voi împrumuta şi Alexandrei. De-a lungul timpului am concluzionat că nu are rost să ne luăm chestii la fel, atâta vreme cât purtăm aceeaşi mărime. E win-win. Este, totodată, singura persoană cu care împart hainele. Îmi place să ies cu ea la o cafea, indiferent de zi, oră sau stare de spirit. Mai ales când se lasă şi cu terapie prin cumpărături, fie ele online sau offline. Apropo, rochiţa aia frumoasă pe care am cumpărat-o este exact ca pe site! Thumbs up for Helen Boutique!

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *