FOREO a dezvăluit cele mai bune oferte de Black Friday 2019, cu reduceri de până la 40% la dispozitivele iubite de celebrități. Niciodată nu a fost mai ușor să strălucești ca o stea.

Ofertele FOREO pentru Black Friday sunt disponibile pe eMAG in perioada 15-22 noiembrie 2019 pentru urmatoarele produse:

LUNA 3: O adevărată descoperire în tehnologia frumuseții, LUNA 3 este una dintre cele mai noi inovații ale FOREO. Fiind controlat prin aplicația mobilă și mai puternic ca niciodată, acesta este primul dispozitiv de îngrijire a pielii care combină o curățare igienică ultra-soft cu o varietate de rutine de masaj fermecătoare.

Foreo UFO si UFO mini
Foreo UFO si UFO mini

UFO & UFO mini: Un tratament excelent cu măști inteligente, UFO este combinația perfectă dintre expertiza măstilor coreene și tehnologia de frumusețe suedeză iar formulele sale oferă un tratament facial decadent în câteva secunde. Experimentează frumusețea inovației și transformă-ți tenul cu UFO.

UFO Masks: Gama de măști inteligente activate de UFO îți vor face tenul să strălucească în doar 90 de secunde. Măștile sunt create în Coreea, fiind fabricate dintr-un material moale de micro-fibre. Fiecare formulă este elaborată cu precizie și infuzată cu cele mai pure ingrediente pentru un ten revitalizat și sănătos.

Foreo Luna 2 mini
Foreo Luna 2 mini

LUNA 2:  Această perie de curățare facială cu pulsatii T-Sonic și sistemul anti-imbătrânire este concepută pentru a minimiza aspectul de roșeață, în timp ce tratează eficient problemele legate de îmbătrânirea pielii. Dispozitivul LUNA 2 este disponibil în patru variante, astfel încât să-l puteți alege pe cel adaptat tipului tău de ten.

LUNA mini 2: Acest dispozitiv de curățare a feței este un preferat al bloggerilor de beauty din toată lumea, fiind un best-seller pe Amazon. Siliconul ultra-igienic este perfect pentru orice tip de piele și nu sunt necesare capete de perie de înlocuire. În plus, este disponibil în șase culori vibrante, de la roz perlat la negru.

Foreo Issa 2
Foreo Issa 2

ISSA 2: Această periuță electrică sonică este perfectă pentru cei ocupați, care însă nu vor să neglijeze ritualurile de îngrijire personală. Periuța ISSA 2 combină designul elegant, rezistent la apă, cu tehnologia revoluționară cu impulsuri sonice. Durata de viață a bateriei este de 265 de zile.

Reducerile oferite la dispozitivele FOREO sunt perfecte pentru cei care doresc să se bucure din timp de cumpărăturile de Crăciun sau pentru cei care caută să-și ofere un moment de răsfaț.

Vezi și: Cum să te simți bine în corpul tău

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *