Farmec a lansat 3 noi produse în gama Gerovital Sun, destinată protecției solare. Acestea sunt ideale pentru toată familia, inclusiv pentru cei mici, conform producătorului. Produsele conțin ingrediente naturale și sunt recomandate pentru un bronz sănătos și uniform.

“Știm că pe timp de vară protecția solară trebuie să fie nelipsită, așa că am completat gama Gerovital SUN cu produse eficiente și simplu de folosit pe parcursul unei vacanțe, într-un weekend la piscină sau zi de zi. Iar pentru că Gerovital este cel mai iubit brand românesc de generații întregi, venim în întâmpinarea tuturor categoriilor de consumatori și propunem un produs special, destinat întregii familii, la cel mai bun raport calitate-preț”, declarat Ioana Borza, Director de Marketing în cadrul companiei Farmec.

Loțiunea spray protecție solară SPF 10 și Loțiunea spray protecție solară SPF 30 sunt disponibile sub formă de spray și au o formulă ușoară, care previne arsurile cauzate de soare. Acestea sunt recomandate celor care doresc să evite deshidratarea, petele pigmentare și îmbătrânirea prematură a pielii.

Laptele protecție solară family SPF 30 este realizat ideal pentru întreaga familie. Acesta este un produs economic din punct de vedere al prețului și al dimensiunii și asigură o protecție ridicată a pielii.

Gama Gerovital Sun conține un număr de 21 de produse. Acestea sunt disponibile sub formă de loţiune, emulsie, cremă, gel şi autobronzant. Toate formulele asigură atât protecție UVA, cât şi UVB, au texturi ușoare şi sunt ușor de repartizat și absorbit în piele.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *