Farmec a deschis primul magazin Gerovital din România în cadrul noului complex comercial Park Lake din București. Astfel, producătorul continuă extinderea rețelei de magazine proprii la nivel național, după inaugurarea unui magazin în Timișoara.

farmec-parkplace

Noul magazin pune la dispoziția clienților toate produsele din gamele Gerovital și Aslavital, dar și consultanță permanentă legată de acestea. În cadrul vizitei, clienții beneficiază gratuit de o ședință de dermoanaliză, pentru stabilirea tipului de ten prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

“Am primit nenumărate solicitări de a deschide un magazin în capitală, așa că am decis să le facem o bucurie clienților noștri și să inaugurăm în București primul magazin Gerovital din România, aducând excelența în cosmetică mai aproape de toți românii. Gerovital este cel mai iubit brand românesc și lider pe segmentul produselor de îngrijire a tenului, cât și pe cel al produselor de întreținere a firului de păr. Bucureștenii vor beneficia de toate produsele brandului, precum și de întreaga gamă Aslavital, primul brand autohton de produse cosmetice pe bază de argilă românească 100%”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

gerovital-deschidere

Pentru informații suplimentare despre compania și produsele Farmec accesați:

Twitter: https://twitter.com/farmec

Site: www.farmec.ro

farmec

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *