Filmul Sunetul muzicii o aduce în prim-plan pe Julie Andrews, una dintre cele mai talentate și mai îndrăgite staruri de la Broadway și Hollywood, în film, teatru, televiziune și muzică. Remarcabila sa carieră se întinde pe durata mai multor decade cu numeroase onoruri pentru muncă, iar recent a împărtășit și experiența sa pentru îngrijirea trandafirilor. Deși nu se declară o mare expertă a botanicii, ea știe ceea ce iubește și cum să îngrijească o grădină: “depinde foarte mult de ce îți oferă o grădină și ce se potriveste cel mai bine în aceasta”. Experții FamousRoses.eu au propria selecție de trandafiri dedicați câtorva staruri fabuloase, ce au fermecat lumea cinematografiei.

monica-bellucci-2

Monica Bellucci este un trandafir încântător, cucerind prin florile mari și culoarea spectaculoasă, neobișnuită: roz închis în interiorul petalei și alb-crem pe interior. Parfumul florilor este intens, cu nuanțe de cuișoare și anason. Așa cum declară Julie Andrews, toaletarea trandafirilor te ajută să uiți de orice altceva: lumea se estompează și sufletul tău se dedică frumosului.

Tot Julie Andrew ne recomandă să profităm de avantajele climatice pe care le oferă așezarea grădinii, dar și de a-i accepta limitările. “Trebuie să iți valorifici grădina la potențialul cu care a fost menită să se dezvolte”. Punerea “în scenă” a unui alt trandafir cu nume răsunător, Isabella Rossellini este recomandată tuturor grădinilor cochete. Acest trandafir special are flori mari, duble, de colorate roșu intens, cu 25-40 de petale ușor parfumate. A câștigat 3 premii la concursurile internaționale datorită calitaților aparte și a frumuseții sale. isabella-rossellini_1

Un alt trandafir de excepție, îi este dedicat unei mari doamne a cinematografiei și îi poartă numeleJeanne Moreau. Are florile mari, cu 100 de petale albe-azurii și un parfum îmbătător. Se bucură de o înflorire precoce, foarte abundentă și neîntreruptă. Trandafirul Jeanne Moreau a primit premiul pentru parfum la Geneva, Saverna și medalia de argint la Baden-Baden.

jeanne-moreau-tige-3

Julie Andrews a primit a doua nominalizare la premiul Academiei pentru rolul Maria din versiunea pentru marile ecrane a piesei de succes „The Sound of Music” a lui Rodgers & Hammerstein. Chiar și în film, ea a insuflat copiilor dragostea pentru natură și pentru activitățile în aer liber, inspirație care s-a transmis și dincolo de ecran. Aprecierea grădinilor poate fi cultivată de catre părinți încă din copilărie, iar Julie Andrews își amintește cu drag de iubirea tatalui ei pentru natură și de plimbările lungi în care il însoțea prin domeniile bogate în rhododendron și azalee.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *