Rowenta a lansat Instant Soft Compact, un aparat pentru îndepărtarea semi-permanentă a părului, cu ajutorul căruia vei obține rezultate vizibile încă de la prima utilizare şi o piele fină pentru o perioadă îndelungată.

piele-fina-pentru-o-perioada-indelungata-cu-tehnologia-ipl-de-la-rowenta

Testat și aprobat dermatologic, aparatul Rowenta Instant Soft Compact asigură emiterea unui fascicul de lumină perfect dozat pentru un impact corespunzător. Acesta acționează eficient asupra firului de păr, oprindu-i creșterea. Tehnologia exclusivă IPL (lumină intens pulsată) asigură o performanță ridicată. Datorită sistemului inovator Pro Precision, cu rolă de distanţare, nu vei rata nicio suprafață a pielii și nu vei trata de două ori aceeași zonă.

Instant Soft Compact include şi un detector care blochează impulsul luminos atunci când pielea este prea închisă la culoare, asigurând protecție maximă. Totodată, atât ochii, dar și pielea îți sunt în siguranță datorită filtrului UV de înaltă performanță încorporat. Dacă lampa aparatului nu este în contact deplin cu suprafaţa ce urmează a fi tratată, senzorul acestuia blochează impulsul luminos, evitând astfel riscul de ardere.

Pentru a folosi în siguranță Rowenta Instant Soft Compact:

Înainte de expunerea la lumina intens pulsată este recomandat ca pielea să nu fi intrat în contact cu soarele sau razele UV cu cel puţin patru săptămâni înainte de începerea tratamentului și să nu aibă leziuni (eczeme, psoriasis sau vitiligo). De asemenea, este indicat să nu fi folosit autobronzante, iar dacă ai un piercing, acesta trebuie îndepărtat; aluniţele sau semnele din naştere vor fi acoperite cu un plasture.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *