Ai auzit de atâtea ori că trandafirii sunt campioni atunci când vine vorba de romantism sau că un buchet delicat poate exprima mai mult decât 1.000 de cuvinte, dar gândul de a vizita o florărie te îngrozește? Când vrei să-i cumperi flori iubitei te răzgândești subit, amintindu-ți cu oroare de acea profesoară ciufută, cu părul bine fixat în vreo coafură la modă prin anii ’50 și zâmbetul înghețat, căreia trebuia, totuși, să-i dăruiești flori? FamousRoses.eu te ajută să dăruiești flori vii si poți alege să le oferi personal sau printr-un curier. Ultima variantă e demnă de luat în seamă: răzbunarea împotriva eroilor din acele filme pe care ea te-a obligat să le urmărești va fi dulce.

Ce să alegi?

Isabella_Rosellini

Trandafirii roșii sunt probabil cei mai populari, exprimând trăiri și sentimente intense. Uită, deci, de Fifty Shades of Grey și gândește-te, mai degrabă, la Henry Miller. Un Miller romantic și iubitor, desigur. Atinge-i toate locurile sensibile cu trandafirul Isabella Rossellini, care seduce prin forma sa perfectă și parfumul puternic.

Jeanne-Moreau

Buchetul de trandafiri albi înseamnă puritate, sinceritate și respect. Si dacă asta nu sună destul de puternic pentru tine, sigur n-ai vizionat Belle de jour. Alege trandafirul Jeanne Moreau ca să îți destăinui sentimentele pentru un pic de puritate în toate gândurile impure.

Mitsouko

Trandafirii portocalii semnifică pasiune, entuziasm și dorință, ideali pentru a-ți arăta admirația sau atracția pentru cineva. Un buchet de trandafiri Mitsouko, însoțiți poate de parfumul cu același nume, se potrivesc atât dorințelor imposibile, cât și oricărei eroine dintr-o aventură exotica. Domnii C. Farrère și J. Guerlain și-au clădit imperiile pentru ea – tocmai pentru ca tu să nu fii nevoit s-o faci.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *