Un apel disperat de la mama care urlă în telefon “Trebuie să ajung urgent la medic. Cum fac programări la medicii din clinica Laurus Medical din București !?” se pare că nu este cel mai bun mod de a-ți începe un week-end de primăvară. Cei care au mame cu tendințe ipohondre știu exact la ce mă refer.

Nu de puține ori se întâmplă să am conversații halucinante cu unul din părinți, de obicei mama. De la boli închipuite care cer tratamente trăznite, până la obișnuitul “să mănânci mai multe legume!”, detectivul din mine iese la iveală ori de câte ori este nevoie. Parintele de provincie, ființă șireată cu marele avantaj de a avea copilul “la București”, știe că aruncând haotic în conversație noțiuni precum programări medicale sau programări Laurus Medical, problema e pe jumătate rezolvată. Revenind la apelul matinal și panica deja generalizată de la capătul celalalt al firului, sar pe laptop în căutare de medici. 5 minute mai târziu și un buton de cafetieră apăsat, încep aventura de week-end și un nou episod din Sherlock Holmes cu mine în rolul principal.

Consultaclick.ro – programare medicală online în 5 minute, asa scrie pe bilețelul de la Tanti Geta”, plasează strategic mama informația, fiind convinsă ca tocmai mi-a dat o treabă ușoară. “Hai că nu durează muuuult!”

Cât se deschide laptop-ul îmi fac curaj și demarez interogatoriul de rigoare: “Mamă, dar ce problemă ai? Că medici Laurus Medical București sunt mulți. Doar n-oi vrea să-i cunoști pe toți?”.

“Păăăăi (vizibil contrariată de tonul ușor ironic), mă doare în piept și mi se pare că transpir și foarte rău… șiiii nu pot să mai urc scările!”.

De fiecare dată când nu găsește o explicație la efectele înaintării în vârstă, mama apelează la acest “nu pot să mai urc scările”. Un efect al miilor de boli care așteaptă după colț. Momentan, mă dau bătut, știind că niciun bărbat, niciodată, nu a câștigat o conversție de tipul “nu pot să mai urc scările” cu mama sa. Cu o ceașcă de cafea în față și o minte încă adormită, încerc să pun într-o ordine logică bâlbâielile maică-mii: “programari Laurus Medical”, “programare clinica Laurus Medical Bucuresti”, “medici Laurus Medical Bucuresti”, “programari medicale”.

Bilețelul de la Tanti Geta e salvarea. Se pare că pe consultaclick.ro nu trebuie să depinzi de orele de lucru ale cabinetului pentru a realiza o programare. Poți vedea exact orele disponibile potrivite pentru tine. În plus, dacă ești ca mine și nu ești un mare fan al apelurilor în așteptare, o programare la medic online este exact soluția potrivită.

A durat fix 5 minute să-i fac o programare. Am sunat-o după 15. E periculos să știe ca informațiile din bilețelele lu’ Tanti Geta sunt valabile. “Gata! Ți-am făcut-o. Poți nota în agenda aia prafuită Programare clinica Laurus Medical Bucuresti – marți la ora 17.00”.

Nu i-am mai spus la ce specializare. Nu avea rost. Orice medic îi poate explica, frumos, că, de la o vârstă, urcatul scărilor într-o sâmbătă dimineață cu sacoșele pline de legume nu te poate face să te simți ca la 20 de ani.

Laurus Medical

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *