Fabrica de clătite Tefal este genul ăla de eveniment de la care uiți să mai pleci. Ok, poate că nu uiți propriu-zis să pleci, dar cu siguranță rămâi printre ultimii invitați care vânează cea mai râvnită clătită.

Lăsând gluma la o parte, îți mai aduci aminte de aroma clătitelor preparate de mama sau bunica? Acele zile în care ajungeai acasă după școală și brusc deveneau cele mai frumoase, atunci când pe masă te așteptau deliciile aburinde.

Cu magiun de prune, dulceață parfumată de vișine, brânză dulce și stafide ori extra-topping de ciocolată, desertul celor mai frumoși ani rămâne întipărit în memorie pentru toată viața. La Fabrica de clătite Tefal, amintirile acelor ani sunt mai vii ca niciodată.

Fabrica de Clatite Tefal
Fabrica de Clatite Tefal

Tigăile Tefal pentru clătite garantează forma perfectă

Savoarea celui mai popular desert a fost redescoperită recent, în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului Fabrica de Clătite Tefal. Atmosfera veselă și cheful de joacă au fost asigurate de Buzdu și Morar, iar cei peste 150 de invitați s-au bucurat de provocări culinare inedite.

Clătite pufoase și aurii? Absolut! Le poți obține fără efort cu tigăile de clătite Tefal.

Indicatorul de temperatură Thermo-Spot® ce se află în mijlocul tigăii, îți va indica prin schimbarea culorii în roșu solid, când este timpul perfect pentru a începe să gătești. Iar datorită învelișului interior antiaderent, nu este nevoie să folosești ulei. Simplu, ca o joacă de copii!

“Fabrica de Clătite Tefal aflată deja la cea de-a cincea ediție, a avut ca temă copilăria. Ne-am dorit să ne reamintim bucuria lucrurilor simple. Și în acest an, celebrul brand de țară, Magiunul de prune Topoloveni, fără zahăr adăugat – produs de Sonimpex,a fost alături de noi și a completat gustul celor mai savuroase clătite. Împreună susținem trendurile care promovează un stil de viață sănătos și gusturile autentice.

Le mulțumim prietenilor noștri că ne-au fost alături; și în acest an, am fost onorați să petrecem împreună o dimineață plină de entuziasm, care ne-a amintit de copilărie”, a declarat Gabriela Velicu, Category Manager Groupe SEB România.

Fabrica de Clatite Tefal
Fabrica de Clatite Tefal

Citește și: Tefal lansează Effectis, sau cum să calci cu stil

 

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *