M-am întrebat adesea ce înseamnă să organizezi un eveniment în București. De la farmecul din Centrul Vechi, cu aroma sa de interbelic și până la zgomotul și tăcerea marilor clădiri de sticlă, Bucureștiul pare greu de definit, aglomerat și balcanic. Știu însă din experiență că orice organizator își dorește ceva nou, autentic și potrivit evenimentului său. Dar îmi dau seama și că e greu să pui punctul pe i și să găsești acel je ne sais quois al Capitalei. De aceea m-a bucurat invitația de a vedea două noi săli de evenimente în București, ambele la Concorde Old Bucharest Hotel.

Despre Concorde Old Bucharest Hotel

Hotelul a fost inaugurat în 2017 și este un loc cu adevărat autentic și reprezentativ pentru Centrul Vechi. Are două intrări, una din Str. Franceză, Nr. 38-42 și una din Splaiul Independenței, Nr. 2D, București. Strada Franceză este una dintre cele mai vechi străzi din București, atestată pentru prima dată în 1649, sub numele de Ulița Curții. De-a lungul timpului s-a numit, pe rând, Ulița Domnească și Strada Franceză, în amintirea a tot ce înseamna atunci Micul Paris. Astăzi este un loc plin de farmec, cu accente care amintesc de perioada interbelică. Cafenele, restaurante, centre de business și de shopping, puncte de transport în comun – totul e la distanță de câteva minute de Concorde Old Bucharest Hotel. El dispune și de două noi săli de evenimente, denumite Paris și Bordeaux.

Două noi săli de evenimente în Centrul Vechi din București

Cu stilul său neoclasic, sala Paris este una dintre cele mai elegante săli de evenimente din zona Piața Unirii. Capacitatea acestei săli este de aproximativ de 100 de persoane. Este ideală pentru evenimente de business sau evenimente sociale, precum și pentru networking. Sala este dotată cu toată aparatura necesară pentru evenimente și prezentări de succes. Set-up-ul sălii poate varia: de la teatru, la U-shape, classroom, și chiar ballroom, pentru aniversări sau alte evenimente sociale.

Sala Bordeaux este spațiul din cadrul Concorde Old Bucharest Hotel dedicat evenimentelor private, dar și petrecerilor corporate. Este o sală care combină farmecul Centrului Vechi cu facilitățile standardului de 4 stel, fiind una dintre cele mai atractive spații de evenimente noi din centrul Capitalei. Plasată la subsolul hotelului, Sala Bordeaux are un aer boem, cu personalitate care te duce cu gândul la cramele de vin sau la atelierele și galeriile de artă.

Aici poți simți atmosfera autentică a Centrului Vechi. Designul său cu arcade din cărămidă face ca această sală de evenimente situată în inima Bucureștiului să fie o alegere excelentă pentru organizarea expozițiilor de artă, a concertelor acustice, a evenimentelor de lansare de produs sau a degustărilor de vin. Accesibilă, modernă și distinsă – acestea sunt calitățile sălii Bordeaux, una dintre puținele săli de evenimente din centrul Capitalei.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *