Dove lansează o serie de cadouri pentru finalul de an, dedicate momentelor de răsfăț. Descoperă cea mai bună îngrijire pentru părul și pielea ta cu noile seturi cadou Dove.

Dove Oxygen Moisture Collection

Șamponul, balsamul și masca Dove Oxygen Moisture au formule lejere, care îți oferă un plus de hidratare fără să-ți încarce părul. Setul Oxygen Moisture include șampon, balsam, mască tratament și o cutie premium cadou.

Preț recomandat: 71.29 lei

Dove Youthful Vitality Collection

Noua gamă Dove Youthful Vitality are grijă de nevoile părului matur, tratează semnele devitalizării, hrănind părul în profunzime și conferindu-i un aspect mai bogat. Setul Youthful Vitality include șampon, balsam, BB Cream și o cutie premium cadou.

Preț recomandat: 71.27 lei

Colecțiile Dove DermaSpa conțin cea mai recentă inovație în îngrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenți de hidratare esențiali obținuți din uleiuri naturale) derivată din produsele pentru îngrijirea tenului.

Dove DermaSpa Goodness3 combină uleiurile omega extrase din cătină cu tehnologia Cell-Moisturisers™ care acționează chiar în interiorul celulelor pielii*, lăsând pielea optim hidratată. Setul DermaSpa Goodness3 include loțiune de corp, cremă de mâini și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 32.33 lei

Dove DermaSpa Uplifted+ Collection oferă hidratare şi hrănire în profunzime, acestea fiind principalele elemente care ajută la refacerea vizibilă a elasticității şi fermității pielii. Setul DermaSpa Uplifted+ include loțiune de corp, roll-on pentru corp și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 55.46 lei

Colaj Dove

Dove Beauty Collection Complete Bag conține gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing, laptele de corp Essential Nourishment, care hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime, săpunul-cremă Dove Beauty Cream, deodorantul antiperspirant roll-on Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E și șamponul Intense Repair. De asemenea, setul Beauty Collection Complete conține și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 66.68 lei

Dove Silk Collection Complete Bag conține gelul de duș nutritiv Silk Glow, deodorantul spray Silk Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E, săpunul-cremă Dove Silk Oil Cream, dar și șamponul și balsamul Nourishing Oil Care – special create pentru părul uscat, cu fire rebele. Setul Silk Collection Complete conține și o geantă elegantă cadou.

Preț recomandat: 65.14 lei

Dove Beauty Collection Essential Bag conține gelul de duș nutritiv Deeply Nourishing, laptele de corp Essential Nourishment, deodorantul stick Dove Original și o geantă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 50.68 lei

Dove Pistachio Collection Bag conține gelul de duș Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, loțiunea de corp Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, potrivită pentru toate tipurile de piele, deodorantul antiperspirant spray Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E și o geantă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 50.68 lei

Dove Shea Butter Duo Collection conține gelul de duș nutritiv Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla și loțiunea de corp Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla, care hidratează pielea uscată și o hrănește în profunzime.

Preț recomandat: 26.24 lei

Dove Coconut Duo Collection conține gelul de duș nutritiv Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals și loțiunea de corp Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals, potrivită pentru toate tipurile de piele.

Preț recomandat: 26.24 lei

Dove Beauty Duo Collection conține gelul de duș nutritiv Deeply Nourishing și deodorantul antiperspirant spray Dove Original cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E.

Preț recomandat: 25.71 lei

Dove Revitalize Duo Collection conține gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Revitalize și deodorantul antiperspirant spray Invisible Dry, cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E – primul deodorant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori.

Preț recomandat: 25.71 lei

Dove Almond Duo Collection conține gelul de duș nutritiv Purely Pampering Almond Cream with Hibiscus și deodorantul antiperspirant spray Powder Soft.

Preț recomandat: 25.71 lei

Dove Exfoliating Duo Collection conține gelul de duș nutritiv Gentle Exfoliating, cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea și strălucirea naturală a pielii, săpunul-cremă Dove Gentle Exfoliating și o floare de duș – cadou.

Preț recomandat: 18.27 lei

Dove Restore Duo Collection conține gelul de duș nutritiv Dove Go Fresh Restore, cu parfum proaspăt de smochine și flori de portocal, săpunul-cremă Beauty Cream Restore și o floare de duș – cadou.

Preț recomandat: 18.27 lei

 

 

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *