Un nou sezon imprimă garderobei un alt contur, datorită tendințelor din lumea modei care ne inspiră pe toți. Etalarea picioarelor este noua definiție de „modern-chic”, iar Deichmann te întâmpină cu noua colecție pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.

Deichmann

Colectia de toamnă-iarnă Deichmann conține o gamă variantă de modele, pentru toate gusturile. În trend sunt pantofii cu tăietură masculină, precum Brogues sau Budapesta din colecția „Men’s Style”, urmate de „All about Chelsea” – eleganța britanică la superlativ. Pentru o ținută nonconformistă, există întotdeauna opțiunile „Chunky boots” sau „Bootcamp”. Pantofii clasici din colecțiile „Pump(s) it up” sau ”Dandy-girl” vor conferi eleganță și stil ținutei alese, iar pentru sportive Deichmann a conceput colecția „Forever sporties ”.

 

Când vine vorba de tendințe, nu doar tăietura sau stilul ales contează, ci și culoarea. În materie de culori, sezonul rece este dominat de negru, camel, taupe şi alte nuanţe de gri. Fiecare anotimp are însă nevoie de o pată de culoare. În acest sezon rece, roșul este culoarea care fură privirea și Deichmann pune un accent special pe modelele cu nuanțe de burgundy și cafeniu. Astfel, îți prezentăm câteva modele care păstrează normele eleganței, dar sparg tiparele prin culoare. Pentru oferta completă, accesează www.deichmann.ro.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *