Discovery Channel difuzează prima serie tv filmată integral în Cuba, Cuba și mașinile americane, începând din 28 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

După Revoluția Cubaneză din 1959 și embargo-ul instituit ulterior în Cuba de către Statele Unite, importul de mașini americane pe insulă a devenit ilegal. Prin urmare, vehiculele vintage americane, rămase în Cuba de la momentul respectiv, sunt “blocate” în timp. Pentru cubanezi, ele nu reprezintă doar un mijloc de transport, ci și un mod de viață. Cuba și mașinile americane este o nouă serie care explorează fascinanta călătorie în timp reprezentată de cultura cubaneză în ceea ce priveşte automobilele. Premiera emisiunii va fi difuzată miercuri, 28 octombrie, de la ora 20:00, pe Discovery Channel.

Cuba și mașinile americane este prima serie TV americană filmată integral în Cuba. Seria oferă publicului o incursiune detaliată prin această țară pentru a-i cunoaște pe bărbații și femeile care pun la bătaie tot ce au ca să-și mențină în funcțiune mașinile clasice.

În prezent, există sute de automobile americane clasice în Cuba și fiecare dintre ele are o poveste unică. Programul ne detaliază cultura cubaneză și lumea clubului auto“A Lo Cubano” – un grup de iubitori de mașini, restauratori, mecanici și ucenici care lucrează împreună ca să întrețină și să refacă aceste modele clasice, în ciuda tuturor obstacolelor cu care se confruntă.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.rosau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *