Dove a lansat noua gamă Nourishing Care & Oil, special creată pentru îngrijirea pielii uscate.

dove-1

Noile produse curăță delicat și contribuie la refacerea şi fortifierea barierei de protecţie a pielii, chiar din timpul dușului. Recunoscut pentru beneficiile multiple pe care le are asupra pielii, uleiul de argan conține antioxidanți, vitamina E și acizi grași esențiali pentru o piele intens hidratată. Acesta este ingredientul esențial al noii game Dove.

Gama Nourishing Care & Oil cuprinde trei produse:

  • Gelul de duș Dove Nourishing Care & Oil. Acesta conține ulei de argan din Maroc ce hrănește pielea în profunzime. În plus, pielea este învăluită de un parfum sofisticat cu note orientale.
  • Săpunul-cremă Dove Cream Oil, cu ¼ cremă hidratantă și ulei de argan din Maroc. Săpunul curăță delicat, îngrijește pielea și o protejează împotriva deshidratării.
  • Uleiul de duș Dove Nourishing Care, infuzat cu ulei de argan din Maroc. Acesta se transformă într-o spumă delicată ce curăță și hrănește pielea în timpul dușului, protejând-o împotriva deshidratării datorită conținutului cu peste 55% uleiuri hrănitoare.

dove-2

Uleiul de duș, produsul-vedetă al noii game, se distribuie uniform pe toată suprafața pielii cu palmele sau cu ajutorul unui buret. La contactul cu apa, acesta se transformă într-o spumă delicată cu care se masează ușor toată suprafața corpului și apoi se clătește cu apă caldă.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *