Dacă vă plac trenurile tot atât de mult ca şi nouă, pregătiţi-vă de o experienţă unică alături de programul Discovery Channel, Trenuri în Australia. Emisiunea va avea premiera marţi, 04 octombrie, de la ora 21.00.

Programul Trenuri în Australia pătrunde în culisele industriei, cu mecanici de locomotivă şi echipe de întreţinere a garniturilor de tren şi a şinelor, care lucrează pe unele dintre cele mai dure şi mai spectaculoase rute. Într-o lume sălbatică, unde predomină arşiţa şi distanţele uriaşe, o armată de lucrători trudeşte zi şi noapte pentru a menține în funcţiune un traseu vital pentru populaţia Australiei.

Aceştia sunt bărbaţii şi femeile care menţin în funcţiune, conform programului prestabilit, o reţea feroviară incredibil de complexă. De la trenuri de pasageri şi garnituri care transportă resurse miniere şi diverse alte mărfuri până la echipele de întreţinere care le susţin, programul urmareşte povestea mecanismelor interioare, sofisticate, care ţin în mişcare această industrie vitală a Australiei.

Lucrătorii feroviari din această ţară sunt unii dintre cei mai buni profesionişti în domeniul transportului de mare tonaj, căci în grija lor stă deplasarea unora dintre cele mai lungi şi mai grele trenuri de marfă, vitale pentru marile industrii ale ţării, dar şi pentru supravieţuirea multor comunităţi îndepărtate şi izolate.

trenuri-in-australia-2

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *