Restaurantul Cézanne este un loc tihnit, frumos și senin, în mijlocul unui București aglomerat, uneori surd la ecourile frumosului. Amplasat în Piața Charles de Gaulle, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, restaurantul este dispus pe două nivele și cuprinde o zonă principală, la parter, cu o capacitate de 50 de locuri, ce beneficiază de o terasă cu vedere către parc. Locația: o casă cu arhitectură neo românească, unde Chef CezarMunteanu se lasă inspirat de arta pictorului pe care îl admiră.

chef-cezar-munteanu

Abia aștept următoarea vizită la Cézanne, pentru a degusta specialitățile unui chef iubitor de frumos, pentru a admira șemineul sculptat de însuși Brâncuși și pentru a gusta o bucățică aromată de arta lui Cézanne.

semineu-sculptat-de-constantin-brancusi

Informații utile:

  • Specific: International / Chic cuisine
  • Chef’s specialities: Crème Brulèe din brânză de capră, sparanghel și pere la grătar, Carppaccio de vită umplut cu cremă de busuioc, Budincă de ciuperci, Piept de rață glasat cu sirop de agave, polenta și sos de gălbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel.

Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spumă de migdale sărate.

  • Ocazii: Prânz, cină, business meeting, evenimente corporate, aniversări, evenimente private.
  • Preț mediu meniu: 150 RON

restaurant-cezanne-glamour-de-la-cuisine-by-cezar-munteanu

Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu este situat in Piața Charles de Gaulle nr. 3 și este deschis înfiecare zi între orele 12:00 – 22:00. Telefon rezervări: 0747.512. 141.

Pagina web: www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *