Dove și-a asumat misiunea de a crea o lume în care frumusețea este o sursă de încredere, nu de anxietate. Astfel, încurajează femeile să-şi descopere frumusețea și să zâmbească atunci când se privesc în oglindă prin lansarea unei noi campanii, construite în jurul unui spot video – Dove Mirrors. Filmul subliniază discrepanţa dintre reacţiile femeilor adulte şi cele ale fetelor aflate la o vârstă fragedă, atunci când sunt în faţa unei oglinzi.

http://www.youtube.com/watch?v=ky4-T6z0gDw&list=UUwnhD8ECd4GYZgacjdabzeA&feature=share

Campania are la bază cel mai recent studiu Dove conform căruia una din trei femei recunoaște că se simte incomod şi își zâmbește foarte rar atunci când se privește în oglindă. Femeile sunt cel mai aprig critic al felului în care arată, atunci când se privesc concentrându-și mai degrabă atenția asupra defectelor, în timp ce tinerele fete adoră ceea ce văd în oglindă.

”Femeile tind să se subestimeze atunci când se privesc în oglindă, iar acest comportament le afectează încrederea în sine şi le face să se simtă nemulțumite de felul în care arată. Sperăm că filmul Dove Mirrors va inspira femeile să reconsidere modul în care își percep imaginea în oglindă, astfel încât de fiecare dată când se privesc să facă acest gest doar pentru a-și confirma frumusețea” declară Dan Oprescu – Brand Building Director Home & Personal Care Unilever South Central Europe.

Dove invită toate femeile să-și admire frumusețea naturală atunci când se privesc în oglindă și sa zâmbească.

Poți viziona video Dove Mirrors aici, pe Facebook.com/dove și te poți alătura conversației pe #MyBeautifulSelf.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *