Fie că alegem să ne îndreptăm părul, fie că ne dorim bucle şi apelăm la ondulatoare, dorinţa este întotdeauna aceeaşi: de a fi frumoase. Abuzul acestora ajunge de cele mai multe ori pe termen lung să facă mai mult rău decât bine dacă omitem să-i oferim pielii capului și părului îngrijirea potrivită. Trăim într-o lume a aparenţelor în care aspectul fizic a devenit un factor esenţial în construirea imaginii de sine, în care fiecare detaliu este observat de către cei din jur.

CLEAR recunoaşte presiunile la care suntem supuse şi a devenit aliatul nostru pentru obţinerea unui păr frumos și sănătos.

Indiferent de provocările pe care le întâmpinăm în îngrijirea zilnică și aranjarea părului, CLEAR ne oferă soluția potrivită, printr-o gamă variată de produse. Complexul NUTRIUM10, prezent în toate cele 5 variante de șampon pentru femei CLEAR, are la bază o formulă cu nutrienți benefici care pătrund în profunzime, consolidând și ameliorând starea pielii capului și a părului.

  • CLEAR ANTI HAIR FALL fortifică firul de păr fragil și reduce căderea părului cauzată de rupere cu până la 95% (față de un șampon fără balsam)
  • CLEAR ICE COOL MENTHOL 2 in 1 răcorește și împrospătează scalpul și părul datorită extractului de mentol
  • CLEAR SCALP OIL CONTROL cu mentol și extract de lămâie elimină mătreața vizibilă și mâncărimile asociate și îndepărtează excesul de sebum începând de la prima spălare
  • CLEAR VOLUME MAXX pentru un păr frumos fără compromisuri: zero mătreață și mai mult volum încă de la prima spălare
  • CLEAR SENSITIVE SCALP, datorită formulei ANTI-ITCH calmează senzația de mâncărime a pielii capului asociată cu mătreaţa

CLEAR te ajută să ai o piele a capului sănătoasă, un păr minunat, fără mătreață și, implicit, nimic de ascuns.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.