Pe 1 iunie îşi deschide oficial porţile Palatul Noblesse,  un centru de evenimente exclusivist, unic în Europa de Sud-Est, unde luxul este la el acasă. Aflat într-o clădire monument istoric din centrul Bucureştiului, pe Strada Sfinţilor, Nr.7, acesta îmbină astăzi elemente de istorie şi modernitate adaptate evenimentelor corporate, publice sau private, încăperile fiind dotate cu sisteme de video-proiecţie şi sisteme audio performante.

Dacă urmează să aveţi o întâlnire de afaceri importantă, doriţi să sarbatoriţi un eveniment special în familie sau aveţi în plan o lansare atipică, puteţi alege să petreceţi momente de neuitat într-o atmosferă de linişte nobilă atemporală.

Bucataria Opera

Mai presus de asta, oaspeţii vor avea parte de o experienţă multisenzorială, pentru că Palatul Noblesse este o construcţie impresionantă atât prin mărime, cât şi prin arhitectură şi decoraţiuni, un loc în care arta se lasă descoperită în toate formele ei. Sălile spaţioase, placate cu marmură de diferite culori, cu stucaturi suflate cu foiţă de aur şi tavanele pictate sunt ideale pentru  găzdui evenimente corporate, private, mondene şi culturale.

Palatul Noblesse oferă servicii complete pentru organizarea unui eveniment aşa cum vi-l imaginaţi: meniuri personalizate, personal pentru servire, hostess, parking, entertainment diversificat de înaltă clasă, servicii foto&video, design de evenimente, design floral, etc. În plus, prin colaborarea stransă cu cei mai importanţi chef-bucatari din Romania veţi avea parte de cine exclusiviste şi memorabile.

Holul central, cu blazonul GNIMG_8253

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *