Vacanța de vară e menită pentru momente unice, care merită să își găsească loc în cutia cu amintiri prețuită cu drag întreaga viață. Și fiindcă orice experiență înseamnă o caramidă pusă la fundația pe care orice tânăr se dezvoltă, este necesar un echilibru între distracție și învățare – iar acesta e posibil în Tabăra Coolturală BookLand, singura tabără din România care îmbină distracția cu o listă lungă de activități stimulante pentru cultura și disciplina copiilor.

Tabara Coolturala Bookland

Pe parcursul celor șapte zile de tabără, tinerii cu vârste între 8-18 ani sunt încurajați să își descopere adevăratul potențial prin intermediul celor mai complexe jocuri care vizează dezvoltarea personală, sănătatea fizică și mentală. Recurgând la educația alternativă în afara formatelor clasice, BookLand transpune teoria în practică, în timp ce copiii participă la workshop-uri de literatură, teatru, muzică, dans, astrologie, psihologie practică, antreprenoriat, oratorie dar și sesiuni de călărie, înot, fotbal, tiroliană, drumeții și treasure hunting, concurs foto, jocuri în echipă, teatru interactiv, karaoke. Le vor fi alaturi și îi vor susține invitații speciali din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor plastici și antreprenorilor.

Tabara Coolturala Bookland 2.

Cu ocazia celei de-a III-a ediții, Tabăra Coolturală BookLand completează destinațiile din Munții Apuseni (05 – 12.07) și Valea Lotrului (12 – 19.07) cu o vacanță de neuitat, dincolo de granițele țării, in Galway-Irlanda (17 – 23.08).

Tabara Coolturala Bookland 3.Mai multe detalii despre Tabăra Coolturală BookLand pe www.book-land.ro/tabara

Parteneri media: TVR2, Magic FM, Radio Romania Cultural, Ziarul Ring, Ziare.com, Kudika, Rol.ro, Femina, Eva.ro, didactic.ro, Intuitext, olimpiade.ro, suntparinte.ro, Edu News, CalendarEvenimente, Pemeserie.ro, Ioana, Clickpentrufemei.ro, Totuldespremame.ro, Avantaje.ro, Casa mea, Bebelu, IQool.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *