Temperaturile tot mai ridicate sunt semnul clar că a sosit vara.  Chiar dacă ne mai răcorește din când în când impulsiva ploaie de vară, aceasta nu suprimă căldura care, vrem sau nu, ne creează unele dificultăți, în special vestimentare. Pentru că în această perioadă trebuie acordată mai multă atenție hainelor, în special materialelor acestora, Takko oferă o gama largă de articole destinate sezonului cald, piese din materiale vaporoase, care îți permit să te bucuri din plin de vară.

Tinuta 3

Nu îți mai rămane decât să dai frâu liber creativității și să creezi ținute care să îți reprezinte stilul cât mai bine. Dacă ești în lipsă de inspirație, iată trei ținute pe care orice femeie ar trebui să le adopte în această vară, indiferent de vârstă.

Tinuta 2

Un stil complet presupune și o încălțăminte aleasă în conformitate cu ținuta, ocazia și personalitatea fiecărei femei. Iar pentru această vară, Deichmann mizează pe un dress code lejer, dar chic. Varietatea nu este deloc limitată: balerini, pantofi sport, espadrile și mocasini, din care să alegi perechea preferată.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *