De la primul topic pe forumul pasionaţilor de Alfa Romeo şi până la un festival anual cu participare internaţională e un drum lung. Un drum consolidat cu multă muncă şi pasiune. Inimile posesorilor de Alfa Romeo din toate colţurile ţării au bătut weekend-ul trecut la unison. AlfaFest 2015, ediţia cu numărul zece a festivalului anual organizat de AlfaClub Romania, a adunat peste 100 de reprezentante ale mărcii auto italiene şi peste 200 de pasionaţi din România, Bulgaria, Serbia, Croaţia, Polonia, Germania şi Belgia.

Pentru o astfel de sărbătoare, organizatorii au aranjat o vizita “privată” pe cel mai spectaculos drum auto din lume, celebrul Transfăgăraşan. Astfel, un total de 85 de automobile Alfa Romeo au format sâmbătă o coloană de peste 1km, urcând până la Balea Lac în pauză evenimentului Extreme Drift & Rally Challenge, în aplauzele spectatorilor.

AlfaFest 2015

Totodată, stilul şi eleganţa specifice automobilelor italiene au făcut concurenţă bijuteriilor arhitecturale ale oraşului Sibiu. Preţ de câteva ore, trecătorii au putut admira, duminică, în Piaţa Gării, frumoasele delicatese italiene, de la un superb Spider produs în anii ‘70, până la cele mai recente modele, MiTo şi Giulietta.

AlfaFest este un eveniment organizat de AlfaClub Romania, ediţia aniversară cu numărul 10 bucurându-se de sprijinul Italoparts, Michelin, Euromaster, Globasig, Formare Plus şi IDEA Advertising.

AlfaFest 2015

Despre AlfaClub
Cu 7000 de membri pe forum şi peste 8000 de subiecte discutate, AlfaClub Romania este, de 10 ani, locul de întalnire al pasionaţilor de Alfa Romeo. După nenumărate întâlniri săptămânale în mai toate oraşele mari ale ţării, zeci de întâlniri în locuri ce ar face orice pasionat de maşini să tresară, şi după 9 evenimente AlfaFest, care au atras de-a lungul timpului pasionaţi ai mărcii din Grecia, Bulgaria, Serbia, Croaţia, Ungaria şi Slovenia, Asociaţia nu mai este de mult doar un club auto, ci şi un promotor al turismului romanesc, în ţara şi străinatate.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *