Alegerea ţinutei pentru Crăciun, Revelion sau pentru numeroasele petreceri glam din această perioadă nu este completă fără perechea perfectă de pantofi.

Deichmann îţi propune câteva modele de pantofi comozi, care te scot rapid din încurcătură atunci când eşti în lipsă de idei, transformându-te rapid într-o prezenţă ravisantă la orice party de sărbători!

Pantofi roşii

Deichmann Craciun 2014 II

Nu este de mirare că gândul te poartă spre o pereche de pantofi roşii, având în vedere că este nuanţa declarată a sărbătorilor de iarnă, dar şi culoarea care “aprinde” pasiuni în jur. Şi, întrucât buna dispoziţie de la petrecere este accentuată întotdeauna de confort, modelul elegant, dar cu toc mic, de la Deichmann te ajută să te mişti în voie pe ringul de dans.

Pantofi albaştri

Deichmann Craciun 2014 I

Transformă pantofii pe care îi porţi de sărbători într-un accesoriu statement al ţinutei tale! Dacă optezi pentru o ţinută simplă, destul de sobră, şi nu ai accesoriile necesare pentru a o scoate din anonimat, pantofii albaştri de la Deichmann te scot din încurcătură, devenind rapid accentul de culoare şi stil de care ai nevoie.

Pantofi decupati

Deichmann Craciun 2014 IV

Ţinutele nonconformiste, moderne, care se “dezic” de clasicii stiletto, pot fi asortate cu o pereche de pantofi tip botină. Excentrici, dar totodată eleganţi, pantofii crem, decupaţi şi cu tăieturi ingenioase, reprezintă alegerea perfectă pentru orice ţinută.

Stiletto negri

Deichmann Craciun 2014 VII

Când eşti în lipsă de idei sau soluţii, poartă stiletto negri, clasici, întrucât rămân modelul de pantofi care te scapă întotdeauna din încurcătură. Aceştia îmbracă perfect orice tip de ţinută, oferind totodată accentul şic şi elegant de care ai nevoie la astfel de evenimente.

 

Fashion & Accessories

One Reply to “Deichmann prezintă modelele ideale de pantofi pentru petrecerile de sărbători”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *