Modul în care este lucrată, materialul folosit şi mai ales designul pot transforma o rochie într-o adevărată operă de artă. Rozalia Bot, una dintre creatoarele de modă în plină ascensiune, lansează o nouă colecţie reprezentativă pentru cariera sa: “Sin City Collection by Rozalia Bot”.

6

Compusă din 14 piese ce emană senzualitate şi feminitate, colecţia Sin City se remarcă prin broderiile florale, realizate manual din fir de mătase, dar şi printr-un joc al culorilor, al ţesăturilor, al tehnicii şi al formelor, ce pot transforma orice siluetă într-una spectaculoasă, mai ales pentru ocaziile speciale. Broderiile multicolore sunt realizate manual de mama designerului şi reprezintă un detaliu de unicitate prin care readuce o tehnică tradiţională românească în ţinutele actuale.

“Femeile care îmbraca rochiile semnate de mine se simt bine în pielea lor şi sunt feminine din toate punctele de vedere. Le place să nu treacă neobservate şi se remarcă întotdeauna prin atitudine, stil şi bun-gust”, susţine designerul Rozalia Bot. “Sin City by Rozalia Bot” pune accent pe un croi impecabil şi un design inovativ, dar şi pe culori vesele precum nuanţe de galben, azur, purpuriu, fiind special concepută pentru femeile stilate, moderne şi senzuale, aşa cum sunt şi rochiile care au făcut-o cunoscută pe Rozalia Bot încă de la începutul carierei în modă.

3

Printre persoanele publice care au îmbrăcat de-a lungul timpului preţioasele rochii create de Rozalia Bot se număra Anca Lungu, Diana Bart, Cosmina Pasarin, Viorica Macovei, Rodica Miron, Daniela Gyorfi, Oana Daniela Ioniţă şi Andreea Popescu. Pentru a fi la curent cu noutăţile, accesaţi https://www.facebook.com/RozaliaBot.Design şi www.rozaliabot.com

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.