Noul sezon al emisiunii Cum funcţionează Universul? are premiera pe 5 decembrie, la Discovery Channel, de la ora 23:00. Cu ajutorul unor experţi şi al imaginilor generate pe calculator, emisiunea ilustrează modul în care Universul este construit.

Care este cel mai controversat subiect al tuturor timpurilor, o întrebare la care orice om caută un răspuns? Cum funcţionează cu adevărat Universul? Oamenii de ştiinţă încearcă în permanenţă să găsească dovezi şi explicaţii cu ajutorul tehnologiei moderne care avansează încontinuu pentru toate fenomenele cosmice, de la formarea sistemelor solare. Ce evenimente dramatice s-au produs în prima secundă după Big Bang? Cum au apărut Jupiter și Saturn, acești giganți formați din gaze? Ce condiții și evenimente ar putea provoca dispariția rasei umane? Cum s-a format Soarele – steaua sistemului nostru solar? Cum s-ar putea produce și cum ar arăta sfârșitul Universului?

Science Channel

Combinând opinii experte cu imagini extraordinare, generate pe computer, al treilea sezon al fascinantei serii Cum funcționează Universul? apelează la astronomia modernă pentru a dezvălui mecanismele interne ale spațiului cosmic.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *