Sunt fermecătoare, confortabile, durabile, elegante, funcționale și nostalgice. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care chiuvetele incorporabile rustice, de tip farmhouse au acaparat bucătăriile în recomandărilor designerilor în 2016.

Marmorin Nero

Atunci când ai în plan redecorarea bucătăriei, vei petrece cel mai mult timp căutând şi alegând chiuveta ideală, aşa că dacă îţi surâde varianta rustică sau retro, specialiștii de la Evivo.ro (magazinul online de baterii sanitare, chiuvete, accesorii baie şi bucătărie) vă spun tot ce trebuie să știți despre acest model.

În ultimii ani, chiuvetele din granit compozit au câștigat tot mai mult teren în fața celor din inox. Au avantajul de a putea fi integrate mult mai ușor în ambientul bucătăriei prin varietatea de nuanțe și forme disponibile, sunt cu adevărat anticalcar, nu preiau mirosurile alimentelor, sunt rezistente la șocuri termice și mecanice și, în plus, sunt dotate cu un strat antibacterian, igienic. Deși la origine chiuvetele rustice erau realizate din porțelan, noile variante cu accente moderne adaugă granitul în compoziție, îmbinând astfel aspectul tradițional cu funcționalitățile moderne”, explica Marius Popescu, director general www.evivo.ro.

De ce trebuie sa ții cont când alegi modelul farmhouse

Marmorin Ewit

Suprafaţă. Asiguraţi-vă că măsuraţi foarte bine dimensiunile blatului în care va fi încastrată chiuveta, pentru a evita ca apa să se prelingă pe margini şi să umfle materialul.

Design. Deşi a încorpora o astfel de chiuvetă într-o bucătărie nouă nu este deloc greu, a face acelaşi lucru pe un blat deja existent poate fi o provocare. Astfel de chiuvete au nevoie de dulapuri şi blaturi pe măsura lor.

Mărime. Dacă vă preocupă dimensiunea şi cantitatea de apă pe care o folosiți, alegeți modele cu o singură cuvă sau de dimensiuni mai mici.

Fondatorul și creatorul cunoscutului brand polonez de chiuvete din granit, Marmorin spunea că: ”Un obiect care este prezent în viața de zi cu zi, un obiect pe care îl privești și îl folosești atât de des, trebuie să fie perfect! Ceea ce creez eu nu trebuie să dezamăgească sau să devină plictisitor.” Este, probabil, o frază la care ar trebui să ne raportăm nu doar atunci când vorbim de alegerea chiuvetei, ci de întreaga amenajare a bucătăriei. Specialiștii de la Evivo.ro sunt intotdeuna pregătiţi să-ţi ofere cele mai noi soluţii, la preţuri competitive pentru baterii sanitare, chiuvete, accesorii baie şi bucătărie. Mai multe informaţii pe www.evivo.ro

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *