Joi, 31 martie a.c., a avut loc evenimentul de prezentare a Ciserom, companie românească producătoare de șosete. Sub sloganul ‘‘Joi în șosete noi’’, reprezentanții Ciserom și-au întâmpinat invitații în ciorapi, lansând ‘‘provocarea șosetelor’’, a dimineții altfel, fără clișee sau convenții. Jurnaliștii și bloggerii prezenți au intrat în joc, s-au descălțat de convenții și au luat contact cu universul șosetelor, prezentat de compania de la Sebeș.

Prezentare Ciserom

‘‘Prin acest eveniment informal ne-am dorit să fim mai aproape de jurnaliști și bloggeri, de cei care nu doar ne poartă șosetele ci le și duc vestea mai departe. Vrem să ne facem cunoscuți și altfel decât prin calitatea produselor și profesionalismul angajaților noștri și cred că am reușit. M-a bucurat să văd receptivitatea invitaților la inițiativa noastră și faptul că au acceptat să-și înceapă ziua în șosete, alături de noi. Cred în contactele și relațiile informale, ieșite din comun, din limite sau din tipare, iar această întâlnire cu presa ilustrează doar o mică parte din creativitatea și sufletul pe care îl punem în activitatea noastră zilnică’’ a declarant domnul Ispir Constantin, Director General Ciserom, prezent la evenimentul de joi, 31 martie a.c.

Ciserom – prezentare

Compania Ciserom (CIorapi-SEbes-ROMania) s-a născut în anii ’20, în inima țării, în orașul Sebeș, județul Alba. Fabrica de ciorapi producea la înființare 210.000 de perechi de șosete lunar, cu 150 de muncitori. Brandul românesc a evoluat în timp și a devenit cunoscut atât în România, cât și în țări de pe mai multe continente, ajungând să scoată lunar, pe piață, 800.000 de perechi, cu 320 de muncitori.

Șosetele de Sebeș” se găsesc în rețelele de hypermarket-uri Carrefour Hyper și Express, Metro, Selgros, Cora, Hervis Sport, Kaufland, Real, DM Drogerie, dar și în magazine de cartier sau cu specific textil. În plus, compania deține două magazine proprii, ambele în orașul Sebeș, și vinde inclusiv online, pe platforma shop.ciserom.ro.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *