Cu o istorie de peste 5.000 de ani, arta desenelor pe trup este o formă de expresie întâlnită pe tot globul. Arheologii descoperă trupuri tatuate, acesta fiind un obicei în Vechiul Egipt, Persia, Estul mijlociu, continentul American, Noua Zeelandă sau Japonia. În prezent, tatuajele nu pierd teren. Ba chiar se înmulțesc, având sprijinul tehnologiilor noi, precum tatuajele temporare.

                 FlashTattoos Romania_7

De la clasicul “singur între patru pereți” (un zar discret pe mână), care le aduce aminte deținuților prin ce au trecut, și până la o operă de artă elaborată pe întreg spatele, tatuajele spun întotdeauna o poveste. O poveste atât de personală încât, uneori, posesorii le ascund chiar și de cele mai apropiate ființe din viață. Decizia de a-ți face un tatuaj se lovește întotdeauna de două mari probleme: “De ce să-mi fac unul?” și “Ce fac dacă mă satur de el sau nu mă mai reprezintă peste X ani?”.

FlashTattoos Romania_3  FlashTattoos Romania

Dacă ți-ai exprimat deja prima dilemă, e clar faptul că nu ar trebui să-ți faci un tatuaj. O experiență atât de personală nu poate fi motivată cu argumentele altora. Totuși, inserez pe scurt câteva motive pentru care oamenii aleg un tatuaj: o demonstrație de putere, simbol al răzvrătirii împotriva normelor sociale, apartență la un grup/clan, o idee obsedantă, un citat care te reprezintă, o demonstrație de curaj, păstrarea vie a amintirii unei persoane dragi, un accesoriu fashion, o decorație a trupului.

FlashTattoos Romania_5FlashTattoos Romania_4

Pentru cea de-a doua problemă, unul din răspunsuri îl reprezintă tatuajele temporare. Acestea se aplică fără prea mari bătăi de cap și se îndepărtează la fel de ușor. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, aruncă un ochi pe Flashtattoos, primul și singurul brand original din țară care comercializează acest tip de produse, și primul ce a adus acest trend din Statele Unite. Secțiunea “FAQ” te va lămuri complet cu privire la ce sunt și cum se folosesc tatuajele temporare. Pe pagina lor de facebook vei găsi o mulțime de fotografii cu modele de tatuaje și bijuterii temporare.

FlashTattoos Romania_6

FlashTattoos Romania_8

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *