De-a lungul timpului ai văzut probabil o grămadă de vile, case de vacanţă sau chiar apartamente de lux foarte mari. Multora ne trece prin minte că dincolo de munca pentru obţinerea acelor imobile de vis este întreţinerea lor. Toate chestiile care ţin de întreţinerea unei case mari trebuie să coste destul de mult. Însă oamenii inteligenţi, da – inclusiv cei bogaţi, optează pentru corpuri de iluminat economice în toată casa. Tehnologia LED are avantajul de a oferi atât durabilitate (superioară chiar şi becurilor economice) cât şi consum foarte mic.

Unii spun că bogaţii nu se uită la aşa ceva. Din contră, oamenii care iubesc luxul tind să facă investiţii inteligente, să nu cheltuie o avere lună de lună pe întreţinere, când banii respectivi ar putea fi investiţi în altceva, fie o afacere nouă, fie una deja în derulare. Oamenii bogaţi sunt de fapt oamenii care nu au făcut risipă, cei care au ştiut valoarea banului şi au investit continuu, având grijă să nu piardă bani pe niciun segment. Nu, nici măcar pe segmentul întreţinerii vilei sau apartamentului de lux.

În ceea ce priveşte produsele din categoria LED, liderul de piaţă în prezent este MagicLed.ro, oferind o gamă largă de produse, de la becuri LED de diferite forme şi intensităţi, până la spoturi pe bază de LED, lămpi, tuburi, reflectoare şi alte produse. Toate sunt concepute cu scopul de a consuma puţin, atât pentru protejarea naturii cât şi pentru a avea factura la curent cât mai mică, dar şi cu scopul de a beneficia de o lumină foarte bună.

În casa sau în apartamentul tău frumos amenajat poţi apela la becuri LED pentru corpurile de iluminat clasice (lustră, aplică, lampă de birou sau lampă cu picior pentru living room) dar şi pentru diverse piese de mobilier, de exemplu spoturi pentru oglinda din baie sau pentru oglinda de la măsuţa de machiaj. Partea frumoasă este că aerul burghez pe care îl obţine o locuinţă în care se mizează pe becuri LED nu este o chestie greu de obţinut. Adică, ok, un bec pe bază de LED este mai scump decât un bec clasic economic. Dar durata de viaţă este mai lungă, intensitatea luminii – mai mare, iar costurile de întreţinere – mai mici. Win, win, win! 😉

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *