De câțiva ani mă lupt cu o serie lungă de viroze ciudate care, la dispariție, continuă să-mi păstreze blocate căile respiratorii și să-mi provoace oribile și epuizante accese de tuse, rezistente la toate încercărie mele de a o trata. Dupa ce medicul mi-a spus că tusea poate persista până la trei luni, m-am încăpățânat să testez o serie de medicamente naturiste și leacuri băbești, cu rezultate limitate, până când o prietenă, proaspătă mămică, mi-a trimis un link cu oferte la aparatele de aerosoli pe Comenzi.ro și câteva explicații extrem de utile.

Nebulizatoarele, denumite și aparate aerosoli, sunt aparatele care transformă o mică cantitate de substanță – care este, în general, reprezentată de un medicament sau o combinație de medicamente – în vapori, pentru ca aceasta să poată fi mai ușor inhalată și administrată astfel unei persoane, fie că vorbim despre un adult sau un copil. Pentru administrarea unor medicamente necesare în tratarea afecțiunilor respiratorii, cum ar fi, de exemplu, bronșitele și răcelile, dar și sinuzitele ori alergiile, oferta aparate aerosoli disponibilă la Comenzi.ro se poate dovedi extrem de utilă.

Aerosolii obținuți în urma transformării substanțelor medicamentoase prin uzul de aparate aerosoli sunt deseori folosiți în tratamentul bolilor cu simptome precum tusea, respirația dificilă sau rinoreea, uneori cu rezultate mai bune decât în cazul administrarii clasice de medicamente. Aerosolii sunt utili în fluidizarea mucusului din plămâni, eliberând căile respiratorii prin tuse și suflarea nasului și relaxându-le, permițând intrarea unei cantități mai mari de aer în plămâni.

Philips Respironics Sami the Seal

Împreună cu medicul dumneavoastră, fiindcă orice sfat medical ar trebui să vină în primul rând de la el sau cu aprobarea lui, puteți stabili ce tip de medicamente să utilizați cu nebulizatorul ales, dar și ce tip de aparat să alegeți, din oferta aparate aerosoli disponibilă pe piață. Decizia nu este ușoară, întrucât persoanele cu copii optează, adesea, pentru cele mai silențioase modele, în timp ce persoanele active preferă modelele portabile. De asemenea, disponibilitatea accesoriilor pentru aparatul ales reprezintă un criteriu important.

Mai jos puteți urmări prezentarea unui aparat de aerosoli ideal pentru copii, simpatic și prietenos, care se poate dovedi un prieten de nădejde când aceștia sunt bolnavi.

 

How to...

One Reply to “Aparatele de aerosoli – o soluție pentru tusea rebelă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *