Misiunea mămicilor de a îi face pe cei mici să mănânce micul dejun poate fi anevoioasă. Campania „Bonne Maman: Mâncăm micul dejun și ne distrăm” ne-a inspirat să cautăm modalități de-a transforma micul dejun în… joacă. Bonne Maman îndeamnă mămicile să îi implice și pe copii în prepararea micului dejun.

Prin această campanie, Bonne Maman oferă idei creative de mic dejun, o serie de câteva preparate simple, în care ingredientul principal este dulceața. Aceasta poate fi folosită pentru prepararea multor rețete delicioase, la care cei mici nu vor putea rezista. Printre rețetele recomandate de Bonne Maman se numără: pâine cu unt și dulceață, gogoși cu dulceață, croissant sau gaufre cu dulceață, clătite cu dulceață, orez cu lapte și dulceață, iaurt cu musli și dulceață sau melcișori cu dulceață.

Mâncăm micul dejun și ne distrămNoi credem în ideile pe care le promovăm. Am testat cum este să convingi un copil să ia micul dejun și să se distreze alături de Bonne Maman.#bonnemaman #creativeideas #micdejuncreativ

Posted by Creative Ideas on Friday, 16 September 2016

Prepararea acestor rețete se poate transforma într-o activitate distractivă, care să implice toți membrii familiei. Pentru diminețile grăbite, câteva felii de pâine prăjită cu unt și dulceață Bonne Maman oferă un mic dejun ușor și rapid de preparat. În diminețile de weekend, tradiționalele gogoși cu dulceață Bonne Maman, clătite sau melcișori cu dulceață pot fi o modalitate de a petrece timpul împreună cu cei dragi.

bonne-maman

După consumare, fiecare borcan de dulceață Bonne Maman poate deveni un obiect de decor, un recipient util pentru depozitare sau un instrument folositor. Mai mult decât atât, orice borcan Bonne Maman gol poate fi o modalitate de a pune în valoare creativitate celor mici. Pentru asta, este nevoie doar de un borcan gol de Bonne Maman, instrumente de pictat, puțină imaginație și chef de joacă.

Iată și o rețetă de gaufre, pentru a vă îndemna la joacă:

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *