Primăria Municipiului Hunedoara şi Discovery Channel anunţă realizarea unei noi producţii Virtual Reality (VR) în România, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Filmările vor avea loc în data de 3 octombrie, iar conţinutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR și pe site-ul castelului, la finalul aceleiaşi luni, cu ocazia Halloween-ului. Pentru buna desfăşurare a filmărilor, Castelul Corvinilor va fi închis pentru vizitare pe durata zilei de luni, 3 octombrie.

Ideea realizării materialului („Castelul bântuit”) a venit ca urmare a unei competiţii interne, realizate de Discovery la nivel internațional. Din echipa care va realiza materialul vor face parte experți din Statele Unite, România și Marea Britanie.

“Mă bucur că țara noastră este o sursă constantă de resurse și inspirație pentru colegii din alte țări și că inițiativele de a realiza conținut aici sunt din ce în ce mai multe, mai ales după filmările recente pentru Harley and the Davidsons din România. Vom continua să exploatăm această zonă, fie că vorbim de conținut video 360, VR, live, ficțiune sau documentare, pentru a satisface curiozitatea românilor despre lumea înconjurătoare. Prin acest nou proiect avem șansa de a promova încă una dintre atracțiile României, legenda vie a Transilvaniei, așa cum este supranumit Castelul Corvinilor. În același timp, vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Hunedoara, precum și administrației Castelului pentru sprijinul acordat, a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrală și de Est.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *