Fares pune la dispoziția consumatorilor o serie de sfaturi utile, accentuând importanța prevenției. Potrivit unui studiu Euromonitor, românii îşi vor dubla bugetul destinat medicamentelor împotriva gripei şi răcelii până în 2020.

Scăderea imunității organismului este favorizată de temperaturile scăzute, vânt, dar și de faptul că petrecem mult timp în spatii închise. Pacienții își pot lua din timp măsuri eficiente de combatere a răcelilor, dar şi de diminuare a simptomelor în cazul virozelor deja instalate. Una dintre soluțiile propuse de Fares este stimularea sistemului imunitar cu ajutorul plantelor medicinale care, prin multitudinea de substanţe bioactive pe care le conţin şi similitudinea moleculelor cu cele din corp, pot ameliora şi reechilibra reactivitatea imunitară.

infocard_1

Credem cu tărie în puterea plantelor în prevenirea îmbolnăvirii și stimularea organismului pentru a se apăra, natura oferindu-ne ingrediente care favorizează producerea de interferon in organism, care are efecte multiple: antibacterian, antiviral, antifungic, dar și antiiflamator”, explică dr. Carmen Nonn, medic specialist cu competențe în api-fitoterapie, din cadrul departamentului de cercetare al Laboratoarelor Fares BioVital.

infocard_2

Fares recomandă în sezonul rece o „trusă verde” pentru combaterea răcelii și întărirea organismului, cu produse pur naturale, din extracte totale şi pulberi de plante. Cele mai vândute produse pentru răceala și imunitate din portofoliul Fares sunt : Hapciu solubil, capsule moi – Biomicin Forte, capsule Imunitate cu 7 ciuperci și siropul Plantusin. Ceaiurile şi siropurile, în forma de condiţionare lichidă, sunt asimilate cu uşurinţă, plăcute la gust şi eficiente.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *