O nouă locație Leonard Caffè a fost deschisă la Hanu’ lui Manuc din București. Iubitorii de cafea vor avea ocazia să deguste aici specialități din amestecuri de cafea robusta și arabica aduse de pe trei continente, în atmosfera Bucureștiului de altădată. Localul este boem, intim și plăcut. Impresionează prin decorațiunile alese dintre obiecte personale și de colecție ale domnului Mihail Florescu,  fondatorul Leonard Caffé: mese de cusut vechi, transformate în măsuțe de cafea, rafturi pline cu cărți antice, pentru cei care vor să se delecteze cu o lectură de poveste.

Leonard Caffè este furnizorul oficial al Casei Regale a României, iar succesul brandului se datorează pasiunii investite în această afacere de domnul Mihail Florescu, care  şi-a dedicat peste 25 de ani din viață producţiei de cafea.

,,Miscelele reprezintă un amestec de cinci – șase tipuri de cafea, dintre care una este indicat să fie robustă,  pentru a-i da corp cafelei, grad de cofeină și acea cremă pentru espresso. Cafeaua arabică este mai dulce, mai prietenoasă și este potrivită pentru a fi servită și la amiază, datorită gradului mai mic de cofeină”,  explică domnul Mihail Florescu, fondatorul brandului Leonard Caffé.

leonard-caffe-6

Din pasiune pentru cultului cafelei, acesta a călătorit în jurul lumii, pentru a vedea de unde provine și cum crește cafeaua sa. A fost pe plantații, a stat de vorbă cu micii producători locali, a văzut florile albe ale cafelei. A observat transformarea plantelor, mirosul cafelei, dezvoltarea sa. A văzut ce plante cresc în împrejurimi și a descoperit secretele unei cafele de calitate.

leonard-caffe-7

,,Avem în total peste 25 de tipuri de cafea, din tot atâtea țări de origine și de-a lungul anilor am reușit să mă dezvolt și și să mă reinventez. În prezent, există circa 30 de magazine în țară, care sunt în gestiunea unor oameni care au crezut în cafeaua noastră și au văzut că produsele sunt altfel decât ceea ce se găsește în supermarketuri.  Sunt singurul din România care exportă cafea în Statele Unite, în Italia și în Republica Moldova. Cafeaua Leonard Caffè este foarte apreciată peste hotare, iar mulți au învățat să spună și sloganul meu:,, Cea mai bună cafea, pe onoarea mea!”, a adăugat domnul Mihail Florescu, fondatorul brandului.

Leonard Caffè – Hanu’ lui Manuc este pentru amatorii de retro și secrete bine păstrate, este locul ideal pentru cei care vin să socializeze, să citească sau să joace șah, într-un cadru boem și intim. În marea de branduri internaționale, acesta este un brand românesc cu tradiție și de calitate, de care te poți bucura în tihnă, la o cafea de poveste și aromată cu povești.

leonard-caffe-3

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *