Dacă eşti genul care comentează meciurile de fotbal pentru prietenii tăi, acum ai şansa sa te audă o ţară întreagă. Dacă există în cercul tău de prieteni cineva care “turuie” într-una şi nu vă lasă să vedeţi liniştiţi un meci, acum aveţi şansa să scăpaţi de el. Poate fi comentator la Eurosport.

Eurosport anunţă lansarea unei campanii naționale pentru a găsi cel mai bun comentator de fotbal din rândul fanilor din România. Sub conceptul “Eu, comentator”, campania se adresează tuturor pasionaţilor de fotbal cu abilităţi de comentatori şi cu vârsta minimă de 18 ani. După preselecţie, cei mai buni cinci participanţi vor intra într-un “cantonament” menit să desemneze marele câştigător. Pentru acesta, premiul va consta în prezenţa în studioul Eurosport, unde va putea comenta un meci din Premier League alături de echipa Eurosport, participarea în calitate de invitat special la o ediţie a emisiunii Premier League Magazin şi experienţa unui meci live dintre Man City vs. Man United, pe 25 februarie 2017.

Cei interesaţi să participe la competiţie trebuie să acceseze site-ul dedicat Comentator.eu şi să trimită un comentariu pe marginea unui material video dat, un fragment dintr-un meci din Premier League, până la data de 20 noiembrie. Un juriu profesionist va decide cei 5 finaliști care se vor întrece în continuare pentru titlul de câştigător. Numele finaliştilor vor fi anunţate pe 21 noiembrie, în timpul emisiunii Premier League Magazin, dar şi pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport.

“Știm că pasiunea românilor pentru fotbal nu are limite, indiferent dacă se află pe stadion, susţinându-şi echipa favorită, sau în faţa televizorului. Ce şansă mai bună să-şi demonstreze dragostea pentru acest sport decât aceea de a intra în rolul unui comentator, alături de experții Eurosport? Suntem încântaţi să aducem astfel experienţa Premier League mai aproape de fanii Eurosport din România, după ce am achiziţionat drepturile de difuzare a Premier League în exclusivitate pentru această piaţă, până în 2019. Aşteptăm cu mare nerăbdare să îl cunoaştem pe următorul comentator de excepție!”, a declarat Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery şi Eurosport CEE.

Cei interesaţi să participe la competiţie trebuie să acceseze site-ul dedicat Comentator.eu şi să trimită un comentariu pe marginea unui material video dat, un fragment dintr-un meci din Premier League, până la data de 20 noiembrie.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *