Pentru că obiceiul de consum de cafea este o modalitate de relaţionare şi apropiere cu persoanele dragi, Maresi a lansat campania naţională cu premii ,,Cafeaua mea s-a îndrăgostit de laptele Maresi!”, prin care încurajează consumatorii să îşi transforme acest obicei într-o experienţă specială.

Laptele Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria. Laptele condensat este foarte apreciat în toate colţurile lumii: Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA.

Combinaţia dintre cafea şi lapte a fost intens studiată la nivel internaţional şi, în urma acestor cercetări, experţii au agreat că un consum moderat prezintă beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine. Gustul unei cafele cu lapte este net superior, diferenţa de calorii e minimă şi are avantajul de a fi foarte cremos, cu o culoare maro-aurie îmbietoare, care intensifică plăcerea.

Odată ce consumatorii încep să îşi prepare cafeaua cu laptele condensat Maresi, gustul inconfundabil va transforma obiceiul de consum într-o experienţă inedită, iar aceste două ingrediente vor deveni de nedespărţit.

Pentru orice sortiment de lapte Maresi achiziţionat (Original, Light sau Bio), înscris cu numărul bonului fiscal pe site-ul www.laptemaresi.ro, participanţii au şansa de a câştiga una din cele 50 de căni personalizate sau una din cele 3 cafetiere de espresso Delonghi Icona Vintage ECOV311. Promoţia se desfăşoară în perioada 01.11.2016 – 30.11.2016, iar extragerea va avea loc pe data de 06.12.2016.

Laptele condensat Maresi este un produs 100% natural, fără conservanţi și adaos de zahăr, fiind disponibil în trei variante: Original (7,5 % grasime per 100 ml), Light (4% grasime per 100 ml, lapte semi-degresat) şi Bio (7,5 % grasime per 100 ml, lapte integral bio din agricultură ecologică).

laptele-maresi-sortimente

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *