Club Lancia România, casa iubitorilor de automobile Lancia, a organizat cea de-a doua întalnire naţională, în perioada 21-23 octombrie. După nenumărate discuţii în mediul virtual, pe forumul unde nostalgicii şi fanii modelelor actuale împărtăşesc experiente şi informaţii mecanice preţioase, membrii Clubului au legat, cu această ocazie, adevărate prietenii. Pentru a continua tradiţia începută în 2015, anul acesta 25 de oameni uniţi de aceeaşi pasiune pentru marca italiană cu o istorie atât de frumoasă în spate, au cutreierat străzile Sighişoarei.

Pentru că istoria este un element atât de important pentru Lancia, grupul a vizitat Muzeul de Istorie din Turnul cu Ceas. In timp ce Sighişoara si-a dezvaluit secretele străvechi ascunse pe străduţe neumblate, grupul nu s-a lasat mai prejos şi a replicat cu o superbă Lancia Delta Integrale pe care i-a prezentat-o oraşului, într-un omagiu adus tradiţiei.

delta-integrale-modif

Pe lângă modelul de legendă, întalnirea Club Lancia România 2016 a adus alături încă 3 exemplare Lybra, un model Thesis şi un superb Beta Coupe din 1975.

Lancia 2016

Flawless salută cei 25 de oameni uniţi de pasiunea pentru Lancia şi este aproape de inima unei comunităţi în formare.

Familia Club Lancia Romania:

https://www.facebook.com/groups/194803840713034/

http://www.clublancia.ro/forum/

lancia3

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.