Parfumurile casei Rance sunt disponibile în Beautik Haute Parfumerie.

În 1795, Francois Rance a fondat casa de parfumuri cu același nume, în regiunea Grasse, punând bazele, împreună cu alți parfumieri ai vremii, a ceea ce a devenit în timp locul de naștere al parfumeriei franceze. Rafinamentul și ingeniozitatea lui Rance au atras atenția lui Napoleon I, care l-a onorat cu titulatura de “parfumier preferat”. Esențele deosebite ale parfumierului reprezentau, de fiecare dată, o delicioasă încântare pentru împărat și iubita sa împărateasă Josephine. Carisma și povestea acestor personaje sunt transpuse de notele parfumurilor Le Vainqueur și Josephine, înscrise în cartea de aur a istoriei parfumurilor.

Josephine este un parfum feminin, cald și proaspăt totodată. Aroma lui te învăluie subtil, fără zgomot. Rămâne mereu luminos, mereu aproape de purtătoare, ușor senzual și foarte chic. Lipsit de agresivitate, parfumul este original, delicat și persistent.

hortense-bottle

Hortense, regina Olandei, fiica Josephinei și mama lui Napoleon al III-lea, a inspirat parfumul cu același nume. Acesta păstrează aromele de flori olandeze și condimente din țările îndepărtate, preferatele reginei. Cu note de fond de cedru, lemn de mahon și vanilie, aroma întruchipează o excelență a creației.

Heroique are drept sursă de inspirație spiritul unui bărbat care își dorește să își pună amprenta asupra locurilor prin care trece. Scânteia succesului care îi călauzește pașii este evidențiată de notele vibrante lemnoase, orientale.

Colecțiile casei Rance sunt disponibile în Beautik Haute Parfumerie și online pe www.beautik.ro.

 

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *