Cinematografia românească a început să scâncească, ușor. Suntem departe de mirajul care se numește Hollywood, despre care s-ar putea scrie multe articole și suntem departe fără să fi fost vreodată cu adevărat aproape. Dincolo de kitsch, atât de firesc în soarele Californiei, Hollywood înseamnă ceva pentru film, în vreme ce București… nu. Fără a cădea în păcatul mândriei, a crescut și Bucureștiul odată cu noi, iar ocaziile pentru dezvoltare continuă.

Ivana Chubbuck, printre cei mai apreciați profesori de actorie de la Hollywood, vine în România pentru a organiza susține o serie de cursuri actorilor, scriitorilor, regizorilor interesați de arta actoriei dar și pentru antreprenorii și managerii de performanță. Știm cu toții cât de utile le sunt ponturile în domeniu celor din urmă… Ivana Chubbuck, va deschide porțile unei școli de actorie în București, în perioada martie – mai 2018.

Ivana Chubbuck, autoare a unei metode de succes printre vedetele de calibru, The Chubbuck Technique, se asociază cu Magnolia Acting Studio, pentru a oferi persoanelor interesate de performanță și excelență în domeniul actoriei un program intensiv de training de trei luni. Aceste trei luni intense vor lua sfârșit cu un Masterclass de două zile susținut chiar de Ivana Chubbuck în stilul ei unic

Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, James Franco, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey și John Voight sunt doar câțiva dintre actorii care au beneficiat direct de tehnica Ivanei Chubbuck.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *