Cu toții am auzit de pulberile de proteine și de efectele lor, însă niciodată nu am înțeles pe deplin ce sunt și mai exact ce efecte au. Să descoperim împreună pudrele de proteine ecologice.

Te-ai întrebat vreodată ce face o pulbere de proteine ​​sănătoasă? Proteinele pot ajuta la promovarea unei greutăţi optime şi ajuta musculatura să se recupereze după efort. Dar ce este extractul de proteine şi ce tip de proteină este cea mai bună?
„Proteină este un macronutrient găsit în multe alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, nuci şi fasole, acestea fiind doar câteva dintre ele. Ea este alcătuită din aminoacizi şi susţine ţesuturile corpului, sănătatea pielii, părului, oaselor, unghiilor, precum şi a muşchilor. Cu toţii avem nevoie de alimente sănătoase care să ne aducă energia de care avem nevoie întrega zi, sportivii, însă, au nevoie de un boost de energie înainte şi de refacere musculară după antrenamente. Produsul Rawboost Pro Veg, este un produs ecologic, deshidratat la temperaturi mici ce păstrează energia naturii hrănind deopotrivă corpul, mintea şi spiritul.

Studiile au arătat că efectul anabolizant se datorează doar unui singur aminoacid leucina. Leucina este aminoacidul care declanşează şi menţine sinteza proteică în muşchi. Proteină de orez brun germinat are cea mai bună rată de absorbţie pentru leucina. Datotita prezenţei BCAA-urilor, Pro Veg este la fel de eficient ca şi proteina din zer fără efectele nocive pe care proteină animală le are asupra organismului uman.

Criteriul cel mai important este ca o pulbere de proteine ​​nu trebuie să conţină nici un fel de ingrediente nocive.
De ce să alegi pulbere de proteine ​​vegetale?

Băuturile pe bază de pudre de proteine vegetale sunt o opţiune excelentă, deoarece acestea ne permit să aducem rapid organismului nutrienţii necesari.
Proteină din carne este completă însă doar aproximativ 20%-30% este asimilată în corpul uman. De asemenea, dacă aceasta nu este organică, conţine un nivel ridicat de antibiotice, pesticide, hormoni, un raport nesănătos dintre acizii graşi Omega-6 şi Omega-3 şi poate duce la riscul de boli degenerative. Proteinele vegetale se asimilează în proporţie de 80-90%, sunt hipoalergenice şi uşor digerabile. În final, proteinele vegetale pot ajunge la o rată de absorbţie de până la 98%, comparativ cu cea a proteinelor de origine animală care este mult mai mică.

Pro Veg produs de Rawboost este un mix proteic complet, unic pe piaţă, fiind singura variantă raw-vegana care se prepară doar cu apă, pentru o sănătate de fier şi energie pentru toată ziua.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *