Denis Radu este un specialist atipic în relații publice și comunicare. Câteodată brutal de sincer, însă întotdeauna delicat, parte masculină a unui #blackteam dintr-o lume adesea (prea) colorată, Denis pare întruchiparea vie a paradoxului. Și tocmai fiindcă e și viu și plin de viață, atrage mereu comentarii, pozitive și negative deopotrivă. Ne-a spus ce părere are despre ele, dar și altele, într-un scurt interviu.

Cu ce rezultate te lauzi (sau te laudă alții) în ultima vreme?

Nu mă pot lăuda singur deloc. Lăsăm faptele să vorbească, atât eu, cât și partenera mea, Monica Munteanu. De preferat este să mă/ne laude alții…

Spune-mi în trei cuvinte ce te reprezintă și de ce?

Ca om, mă reprezintă sinceritatea, respectul și intuiția. De ce? Pentru că așa am fost educat și pe parcurs m-am și autoeducat. Având o asemenea bază mi-a fost mult mai ușor să rămân integru.

PR-ul este adesea perceput drept o lume a zâmbetelor false. Cum te încadrezi tu în peisaj?

Bună întrebare. Nu mi-a fost ușor. În trecut, eram mai miserupist, acum parcă mă implic personal în tot și toate, ceea ce nu este tocmai bine. De aceea îmi dau mereu silința să găsesc o cale de mijloc…

Ce se ascunde în spatele pozelor din cele mai cool restaurante și cafenele bucureștene?

Sincer, multă muncă și multă pasiune. Nimic mai mult sau mai puțin.

Ce te diferențiază de ceilalți PR și de ce te aleg clienții pe tine, după părerea ta?

Clienții ne aleg pe noi doi, pe mine și pe Monica. Venim la pachet indiferent care dintre noi este abordat inițial. De ce noi? Pentru că am tot dovedit de-a lungul anilor că suntem serioși și că ne facem treaba. Bine.

Care sunt planurile tale profesionale?

Sincer, de ani buni nu-mi mai fac planuri. E un Panta rei (n.r. “totul curge”) continuu!

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *