Știm cu toții că e important să avem o viață sănătoasă, să ne îngrijim corpul la fel de atent cum ne îngrijim sufletul și mintea. Iar asta înseamnă adesea că avem nevoie de apropiere de natură, în farfurie, dar și în vacanțe. La fel cum suntem atenți cu ingredientele culinare, ar trebui să fim atenți și cu ingredientele cosmetice. Se pare că românii cheltuie, în medie 230 de lei pe produse de îngrijire anual, dar sunt acestea produsele potrivite? Producătorii de produse cosmetice și de îngrijire personală se întrec în reclame și oferte, însă un producător român folosește de mulți ani ingrediente naturale din România pentru a crea produse de calitate la prețuri accesibile. Farmec este prima companie locală care utilizează în producția proprie argila naturală din munții Pădurea Craiului.

Argila naturală a fost folosită de Farmec timp de 17 ani ca ingredient de bază al gamei Aslavital Mineralactiv și puține sunt româncele care nu au încercat măcar o dată masca pe bază de argilă din acestă gamă. Așa că v-ați putea întreba care e noutatea și de ce am ales acest moment pentru a scrie despre cosmetice românești cu ingrediente naturale. E simplu: gama Aslavital Mineralactiv de la Farmec este disponibilă de la sfârșitul lunii septembrie într-o formulă modernizată. Producătorul român de cosmetice a fost mereu atent la ingredientele pe care le utilizează pentru crearea produselor celebre acum și peste hotare, iar modernizarea gamei Aslavital Mineralactiv și folosirea argilei ca ingredient principal, în continuare, nu poate decât să ne bucure.

Sunt multe lucruri pe care le-am schimba în țara noastră, dar există și unele cu care ne mândrim și care ne-ar plăcea să rămână la fel. Printre acestea se numără și acele cosmetice românești cu ingrediente naturale.

Argila din munții Pădurea Craiului se numără printre ingredientele esențiale în cadrul acestor produse fiindcă are o acțiune remineralizantă și conține peste 20 de minerale naturale, printre care se numără și fierul, potasiul, calciul, sodiul etc.

Puteți găsi cosmetice românești cu ingrediente naturale în magazinul online www.farmec.ro, în rețeaua magazinelor de brand Gerovital și Farmec și diferite supermarketuri din toată țara. Iar pentru cei puțin mai curajoși, Farmec propune și pudra de argilă pentru tratamente cosmetice. O puteți folosi pentru a crea măști de cu ingrediente naturale, acasă.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *