Conferinţele practice BookLand Evolution încep să aducă în fața liceenilor din întreaga țară personalităţi marcante. Cei 360 speakeri, care vor fi prezenţi pe durata celor 120 zile de Conferinţe din 23 orase (10 martie – 15 iunie & 22 septembrie – 14 decembrie), vor împărtăşi tinerilor propriile poveşti de succes şi le vor răspunde la întrebări. Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicarii invitatilor de excepție, capabili să inspire și să motiveze.

BookLand Evolution se lansează la Biblioteca Națională din București, aducând pe scenă câte trei vorbitori în fiecare seară, de luni până vineri (10-14 martie), în intervalul orar 18:00 – 21:00. Ziua de sâmbătă va fi dedicată  unei acțiuni de voluntariat, prin care liceenii se vor putea implica în cauzele în care cred și își vor dezvolta abilitățile, fiind răsplătiți cu diplome de participare.

Caravana Conferintelor BookLand Evolution se va deplasa apoi în alte 22 orașe din țară, poposind în fiecare dintre ele câte o saptamana. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.

Participarea este gratuită!

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *