Ciserom întâmpină iarna cu o nouă colecție de Crăciun, ca în acest an să îl poți aștepta pe Moșu’ așa cum se cuvine, purtând cele mai călduroase, colorate și îndrăznețe șosete.

Ciserom Craciun

Redevino copil și amintește-ți de magia sărbătorilor de altădată, când așteptai cu emoție prima ninsoare, ardeai de nerăbdare să împodobești braduțul și credeai încă în Moș Crăciun. Învață să te bucuri din nou de lucrurile simple, jucându-te cu texturile și culorile!

Și pentru că acum este perioada cea mai potrivită să fii generos, poți să le faci cadou șosetele Ciserom și celor dragi. Urează-le “Sărbători călduroase!” oferindu-le o pereche de șosete hazlii, imprimate cu cele mai iubite simboluri de Crăciun. Alege unul dintre seturile cadou și fă-le o surpriză utilă și inspirată!

Ciserom Craciun 3

Ciserom este un brand autohton prezent pe piața românească de 85 de ani. Producător de șosete și dresuri de cea mai bună calitate, Ciserom este un reper în piața de profil și una dintre primele alegeri ale românilor. Misiunea Ciserom este de a continua tradiția, respectând cele mai înalte standarde de calitate și oferind o experiență plăcută tuturor celor care le poartă produsele.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *