Sunt câteva lucruri pe care nu mi le refuz niciodată, iar unul dintre acestea este plăcerea de a face cadouri celor dragi. Nu sunt mulți, dar aceștia se pot bucura de o bucățică a sufletului meu – uneori mai negru decât s-ar vrea. Poate tocmai de aceea simt nevoia să-l cosmetizez, să-l îmbrac în haine de sărbătoare și să-i pun fundiță. O voi face și anul acesta, așadar am câteva recomandări.

JASMIN IMM NER EDT 75ML 1

  • Fetelor mele, mereu doamne și domnițe, le voi dărui parfumuri de iasomie, pentru un plus de căldură, de senzualitate și… de pură plăcere vinovată. L’Occitane are o nouă variantă superbă, despre care am mai vorbit aici, iar tuturor celor pentru care Moșu’ are un buget redus le recomand cu drag o variantă exotică, de la Al Rehab – White Full, disponibilă aici.
  • Prietenilor mei sălbatico-șăgalnici le voi dărui… cărți. Pentru că uneori uită să citească, alteori uită sa-și facă timp pentru ei și pentru că, adesea, trăim în dimensiuni paralele. Așadar, de la Editura Trei, Lumi paralele, de Michio Kaku. Mai aproape de mine încă și destinată exclusiv celor speciali – Partea și întregul, de Werner Heisenberg (Humanitas), disponibilă pe elefant.ro. O carte despre care putem vorbi… în șoaptă.

Zodiac

 

  • Celor mici și mamei, care nu uită să-mi rămână fetiță, multe dulciuri, șosete vesele de la Ciserom și îmbrățișările cele mai dragi – provocatoare de obraji îmbujorați ca ai lui Moș Crăciun.
Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *